2022.01.19.

MEGHÍVÓ - TP LAB adat- és információ szolgáltató platform Gyakorlati bemutató és műhelymunka

Kedves Hölgyem/Uram! 

A Nyugat-Pannon Nonprofit Kft., mint a TP LAB (Interreg SK-HU) projektben résztvevő magyar partner és a fejlesztést stratégiai partnerként támogató Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat meghívja Önt a megvalósult határon átnyúló területi adat- és információ szolgáltató platform (http://tplab.lechnerkozpont.hu/hu/web-service) használatát bemutató eseményre.

TP LAB, mint innovatív informatikai fejlesztés célja a települési- és területi tervezés illetve döntéshozatal támogatása és összehangolása a szlovák-magyar határ két oldalán fekvő, de egymással szoros kapcsolatban lévő települések, tájegységek jobb összeköttetése, az ezzel kapcsolatos információk online elérhetőségének biztosítása révén.

Az adatszolgáltató platform kialakítása során a határ két oldalán a természeti, kulturális és tájképi értékekben gazdag területek hasonló kihívásaira, az ezekkel kapcsolatos adatok közös bemutatására fókuszáltunk – ezek a gyors agglomerálódás, a települési környezet minősége (különös tekintettel a zöld- és kék infrastruktúrára), a természeti erőforrások fenntartható hasznosítása, valamint a vízgazdálkodás. Bővebb információért kérjük, látogassa meg a TP LAB honlapját vagy facebook oldalát.

A bemutató során Kett Adrienn, volt megyei főépítész, polgármester illetve Móricz Dénes GIS szakértő a Lechner Tudásközpont, a TP LAB vezető partnere részéről fognak előadni.

A projekt együttműködő partnerei magyar oldalon a Lechner Tudásközpont, és a Nyugat-Pannon Nonprofit Kft., Szlovákiában a pozsonyi Térségi Tervezési Intézet (IPP) és a Műszaki Egyetem (STU).

Időpont: 2022. január 20., 10.00 – 15.00 óra

Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzati Hivatal,

Győr, Városház tér 3., földszinti előadóterem

A rendezvény formája: helyszíni és virtuális (online) rendezvény, mely a következő linkre kattintva követhető:https://us02web.zoom.us/j/89956348989?pwd=bFNBNVFmWmtDTkRXKyswZE9oOWNwQT09

Kérjük részvételi szándékát jelezze a viktoria.illes@westpannon.hu címre küldött üzenettel.

A rendezvény során frissítőket és szendvicsebédet biztosítunk.

Csatolmány Méret
TPLAB műhelymunka meghívó 171.65 KB