Hírek
A Projekt hírei
2021.09.07.
A Lechner Tudásközpontban tartotta első testületi ülését a TP LAB. A digitális tudásnak is az élhető környezet és a fenntartható tájhasználat kialakítását kell szolgálnia, ebben a tanácsadó testület is segíti a Territorial Planning Laboratory munkáját – hangzott el a TP LAB projekt első tanácsadó testületi ülésén. A Lechner Tudásközpontban augusztus 31-én megtartott összejövetelen a résztvevők egyeztették az előttük álló feladatokat, és megosztották egymással gondolataikat, elképzeléseiket a további új, innovatív lehetőségekről is.
2021.06.10.
Együttműködés, műhelymunka, ötletcsere. Kiemelt fontosságú az adatszolgáltatás és a helyi felhasználók, valamint a szlovák és magyar oldal közötti összhang megteremtése – hangsúlyozták a résztvevők a TP LAB május 31-én megrendezett helyi szakmai találkozóján. A rendezvény fő célja az együttműködés megalapozása, egymás ötleteinek meghallgatása, valamint a korábban kiküldött igényfelmérő kérdőív válaszainak bemutatása, pontosítása, megvitatása volt.
2021.05.28.
Az INTERREG V-A Szlovákia-Magyarország Programban megvalósuló „TP LAB” (Területi Tervezési Laboratórium) című SKHU/1902/4.1/079 regisztrációs számú projekt vezető partnere, a Lechner Tudásközpont Nonprofit Kft. és magyar partnere, a Nyugat-Pannon Nonprofit Kft. nevében ezúton meghívjuk Önt a Győrött megrendezésre kerülő helyi találkozóra.
2021.02.03.
Január 28-án sajtókonferenciát és kick-off meetinget tartottak a TP LAB projekt résztvevői.
2021.01.25.

Január 28-án sajtókonferenciát és kick-off meetinget tart a TP LAB